Faber & De Jong

20
okt
2017
Faber & De Jong

20 oktober 2017 20:00

Cafe G&A Boelens Eelde, EeldeHeeft u dat mooie gedicht gelezen op een muur in het museum café van De Buitenplaats? Of heeft u vorig jaar tijdens “Into Nature” de gedichten gelezen bij de expositie in de voormalig Rijksluchtvaartschool? En bent u daardoor benieuwd geworden naar de dichter Casper de Jong? Dan is hier uw kans om deze kunstenaar te leren kennen, want op uitnodiging van de Culturele Raad Eelde treden taalkunstenaar Casper de Jong en gitarist Steven Faber op vrijdag 20 oktober op in Café-Theater Boelens met hun programma “Dit is jouw land”. Het is een theaterprogramma met teksten en muziek over actuele en tijdloze thema's: vluchtelingen, het zoeken van geluk en het verlangen ergens thuis te horen. Een kijkje over de grenzen en een humoristische verkenning van onze eigen eigenaardigheden. 
Na de pauze volgt een kleine selectie van gedichten van Casper de Jong, die vorig jaar onderdeel uitmaakten van de kunstroute Into Nature. De gedichten worden afgewisseld met muziek van over de grenzen: Cubaanse son, Spaanse flamenco en de rap Pimp my poem. 
Het wordt een avond muziektheater met verhalen en muziek uit alle windstreken, waarin grenzen vervagen; tussen landen en personen en tussen muziek en poëzie. 

Locatie: Café Boelens, Hoofdweg 83, Eelde
Datum: vrijdag 20 okt, aanvang 20:00 uur
Entrée: € 12,50 incl. koffie / thee
Voorverkoop: Café Boelens, tel. 050 – 3091321 / info@cafeboelens.nl Prijs: 12,50 EUR


't Weer in Eelde-Paterswolde

Eelde-Paterswolde