Filmfabriek: Mean Streets

13
okt
2017
Filmfabriek: Mean Streets

13 oktober 2017 20:00

Filmfabriek Bunne, BunneMean Streets vertelt het verhaal van het uitzichtloze leven van twee jeugdvrienden: Scorsese's alter ego Charlie (Harvey Keitel) - een gekwelde misdadiger in spe die in de gunst van zijn maffia-oom probeert te komen - en Johnny Boy (Robert De Niro), een opvliegend, zelfdestructief persoon die zijn schulden niet kan afbetalen. De film betekende de grote doorbraak van zowel Scorsese als Keitel en De Niro, die enkele jaren later opnieuw zouden samenwerken aan Taxi Driver (1976). 

Cinemaplusbonus
Zoals u van ons gewend bent wordt er voorafgaand aan Cinemaplusfilms een inleiding gegeven over de filmthematiek en de regisseur; dit keer door kunsthistoricus en filmliefhebber David Stroband. Na afloop van de film trakteren wij u natuurlijk ook weer op een toepasselijk hapje en/of drankje. 

Aanvang: 20.00 uur | Entree: € 13,50 (incl. korte filminleiding, hapje en/of drankje) | Gastprogrammeur: David Stroband | Speelduur: 112 minuten | Bijzonderheden: Donateurs van de Vrienden van De Melkfabriek Bunne ontvangen € 2,50 korting op de entreeprijs | Meer informatie en reserveren: www.vriendenmelkfabriekbunne.nl

't Weer in Eelde-Paterswolde

Eelde-Paterswolde