Walk4Kika start met energieke HAKA

  • Geschreven door 

EELDE-PATERSWOLDE - Walk4KiKa Eelde is een wandeltocht over de Landgoederenroute Eelde op zondag 16 juli as. Er zijn verschillende wandelafstanden, nl. 10, 18 of 25 kilometer! Het organisatiecomité is druk bezig met de laatste voorbereidingen. Het belooft een mooi evenement te worden. Door vele sponsoren en vrijwilligers is ondersteuning aangeboden. De inschrijfkosten voor de wandeltocht zijn € 10,- per persoon, te voldoen bij de start. Kinderen die mee willen wandelen, mogen een vrije donatie doen. De gehele inleg gaat naar KiKa!

“Wij hebben een hele speciale start van de dag in petto”, vertelt Marcel de Boer. “Om 10.30 uur vindt voor de start van de wandeltocht een energieke HAKA-WORKSHOP plaats. Deelnemers zijn vrij om hieraan mee te doen of gewoon te starten met de wandeltocht. Maar wij beloven je dat je na de Haka met nog meer motivatie én goed opgewarmd op pad gaat!” De HAKA-WORKSHOP wordt aangeboden door Frank en Robert van www.hakaworkshop.nl.


Haka is een manier om zelf of met een groep een intentie duidelijk neer te zetten. Dit gebeurt door het gecombineerde gebruik van lichaam en stem, en is vaak een uiting van niet alleen uiterlijke, maar ook innerlijke kracht. Je laat je hele lichaam spreken. Haka betekent letterlijk ‘dans’, en in de Maori cultuur bestaan er voor vele gelegenheden verscheidene soorten Haka. “Het is geweldig om te zien”, zegt Marcel. “Mensen uit Eelde die een kijkje willen komen nemen, laat dit niet aan je voorbij gaan!”


Aanmelden voor de Walk4Kika kan nog steeds via www.cafeboelens.nl, via de Kika-banner op de homepagina of op 16 juli zelf. Voor meer nieuws en informatie volg Walk4Kika Eelde op Facebook.

't Weer in Eelde-Paterswolde

Eelde-Paterswolde