Al 1700 aanmeldingen voor nachtelijke hardloopwedstrijd op Vliegveld Eelde

  • Geschreven door 

EELDE-PATERSWOLDE - Met nog maar een maand tot de eerste editie van de Mobility Service Airport Night Run zijn al meer dan 1700 enthousiaste lopers ingeschreven.

Het unieke en nachtelijke hardloopevenement vindt zaterdag 16 september plaats en loopt over en rondom het terrein van luchthaven Groningen Airport Eelde. Deelnemers lopen een parcours van 10 km door de naastgelegen bossen en over de landingsbaan. In het moment is het mogelijk te kiezen voor een kortere route. Na afloop is er een knallende afterparty met een DJ.

Een nachtelijk parcours op een unieke locatie vol beleving en spanning, dat is waar het bij de eerste Mobility Service Airport Night Run om draait. De Mobility Service Airport Night Run is een absolute must voor iedereen die nog meer beleving, spanning en vernieuwing in een hardloopevenement zoekt. Het parcours is 10 km lang waarbij het op de dag zelf mogelijk is een kortere afstand te kiezen van 7,5 km of 5 km.


Aan dit evenement is ook een belangrijk goed doel gekoppeld, namelijk: Amref Flying Doctors (www.amref.nl). Dit is de belangrijkste gezondheidsorganisatie in Afrika die werkt aan een betere gezondheid voor kwetsbare mensen. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving een donatie doen.


Inschrijven kan via www.airportnightrun.nl. Wacht niet te lang met inschrijven om teleurstelling te voorkomen.

't Weer in Eelde-Paterswolde

Eelde-Paterswolde