Koepeltjesfestival voor iedereen

  • Geschreven door 

EELDE-PATERSWOLDE - De zesde editie van het Koepeltjesfestival was er een voor de hele gemeente Tynaarlo en daarmee werd het gelijk een tweedaags festival. Ondanks de regen kunnen de organisatoren en de vele vrijwilligers terugkijken op een geslaagde editie.

 

Op tien verschillende podia werden er afgelopen weekend optredens gegeven door artiesten vanuit de hele gemeente. Van het Eelder Bloemenkoor tot Partyband TOF!, er was een stille disco en het eigen Koepeltjes Kinderkoor trad op in de Dorpskerk. In café Boelens kon er aan het begin van de zaterdagavond geluisterd worden naar singer-songwriters uit onze gemeente die rond 9 uur plaatsmaakten voor de lokale DJ's.

Met het gevarieerde programma heeft de organisatie een festival neergezet voor jong en oud, waarbij er voor iedereen iets te doen, te zien of te horen was.

De onderstaande fotoreportage bestaat uit foto's die zijn gemaakt door Pieda de Kleine, Jan Willem van Bruggen en Wouter ter Veld. Kijk voor nog meer foto's op de Facebookpagina van het Koepeltjesfestival.

Laatst aangepast opdonderdag, 06 juli 2017 11:41

't Weer in Eelde-Paterswolde

Eelde-Paterswolde