Laura Lenting

Laura Lenting

Evenhuis & Amerika staat plaatselijk uitstekend aangeschreven. Om u extra goed van dienst te kunnen zijn wordt er uitsluitend gewerkt met de beste merken. Kenmerkend voor al ons winkelpersoneel is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel - óók op zaterdagmiddag of op een drukke koopavond - met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires. Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar om te helpen. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. Evenhuis & Amerika doet er gewoon alles aan om het plezier van uw aankoop optimaal te houden.

evenhuis_en_amerika_eelde

Adres:

Hoofdweg 81
9761 EC Eelde

Tel: 050 - 3095126

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.electroworldevenhuisenamerika.nl

NK Tie Break bij TV De Marsch

EELDE-PATERSWOLDE - Op zaterdag 26 Augustus zal het NK tie Break gespeeld worden op de velden van TV De Marsch.

  • Gepubliceerd in Sport

Gras groeit erg hoog in gemeente Tynaarlo

EELDE-PATERSWOLDE - Het gras op speelveldjes en en in bermen in de gemeente Tynaarlo groeit te hoog luidt een veelgehoorde klacht. Raadsleden stellen vragen over het maaibeleid.

  • Gepubliceerd in Algemeen
Abonneren op deze RSS feed

't Weer in Eelde-Paterswolde

Eelde-Paterswolde