Laura Lenting

Laura Lenting

Evenhuis & Amerika staat plaatselijk uitstekend aangeschreven. Om u extra goed van dienst te kunnen zijn wordt er uitsluitend gewerkt met de beste merken. Kenmerkend voor al ons winkelpersoneel is de grote deskundigheid en de uitgesproken klantgerichte mentaliteit. Ze helpen u graag én snel - óók op zaterdagmiddag of op een drukke koopavond - met de juiste instellingen van apparaten, uitleg bij een handleiding, hulp bij programmering, aansluiting en bediening of het verzorgen van passende bekabeling en accessoires. Mocht uw aankoop onverhoopt gerepareerd moeten worden, dan staan onze eigen monteurs direct voor u klaar om te helpen. Desgewenst wordt er een vervangend product aangeboden. Evenhuis & Amerika doet er gewoon alles aan om het plezier van uw aankoop optimaal te houden.

evenhuis_en_amerika_eelde

Adres:

Hoofdweg 81
9761 EC Eelde

Tel: 050 - 3095126

E-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Website URL: http://www.electroworldevenhuisenamerika.nl

Poppentheater tijdens herfstvakantie

EELDE-PATERSWOLDE - Zoals elk jaar heeft de Culturele Raad Eelde in de herfstvakantie weer een voorstelling voor peuters en kleuters georganiseerd. Poppentheater Peterselie komt op woensdag 25 okt met de voorstelling ‘ALLE EENDJES…” in Ons Dorpshuis.

  • Gepubliceerd in Evenementen

Kinderen gratis naar Klompenmuseum in oktober

EELDE-PATERSWOLDE - Het Internationaal Klompenmuseum doet dit jaar ook weer mee aan Oktobermaand Kindermaand en wel op zaterdag 21, zondag 22, zaterdag 28 en zondag 29 oktober.

  • Gepubliceerd in Algemeen

Voor de ijskonijnen: Workshop Wim Hof Methode

EELDE-PATERSWOLDE - Wil je ook leren hoe je de volledige controle over je lichaam kan hebben? Op zondag 29 oktober geeft Daniëlle Spieard een workshop in de Wim Hof Methode. Je weet wel, die man die uren in een bad met ijs kan zitten en in een korte broek de hoogste bergen beklimt. 

  • Gepubliceerd in Algemeen

Oldtimerbeurs Flowerdome Eelde heet voortaan Eelde Classics

EELDE-PATERSWOLDE - Het laatste weekend van november staat bij klassieker liefhebbers al jaren vast in de agenda. Dan is in Eelde de traditionele Oldtimerbeurs, maar vanaf dit jaar wel onder een nieuwe naam: 'Eelde Classics 2017'.

  • Gepubliceerd in Algemeen
Abonneren op deze RSS feed

't Weer in Eelde-Paterswolde

Eelde-Paterswolde